Om je eigen account aan te passen volgen we de volgende stappen:

1. Selecteer settings in het menu onder het portret.
  2. Pas de gewenste velden aan in het persoonlijke gebruikersoverzicht.
  3. Nadat je de gewenste velden hebt aangepast, klik save changes.
  4. Je ontvangt een email van ons indien je het wachtwoord hebt aangepast.

In het geval dat je je wachtwoord bent vergeten, klik op het forgot password onder de login en volg de instructies aldaar.

Note: Na het ontvangen en herstellen van je wachtwoord (via email instructies), kan je gewoon weer gebruik maken van je account.