In dit scherm is een overzicht beschikbaar van alle laders die ooit verbonden zijn geweest. In de lijst kan gezocht worden naar een specifieke lader door de naam of een gedeelte van de naam in te voeren in het zoekscherm en vervolgens op het vergrootglas te klikken.

Daarnaast kan ook gezocht worden op zowel de connectiviteits status (online of offline) en de operationele status (Available, Charging etc.). Op deze manier kan snel gezocht worden naar bijv. laders die niet verbonden zijn of die zich in de Faulted status bevinden.

Onderaan de lijst met laders bevindt zich de "Load more" link. Door hier op te klikken worden een volgende batch met laders uit het systeem opgehaald en getoond.

Met de "Add Charger" knop onderin het scherm kan handmatig een lader opgevoerd worden. Normaal gesproken wordt deze informatie ook al beschikbaar indien een lader is verbonden en een BootNotification heeft gestuurd.

Door de gegevens handmatig in te voeren, zal de lader al vast beschikbaar zijn in de lijst. Daarnaast kan in dit scherm ook makkelijk achterhaald worden met welke URL de lader verbonden moeten. In het veld Charger Provision Url bevindt zich (verborgen) de exact URL die in de lader ingeprogrammeerd kan worden zodat deze op de juiste manier verbindt.