In dit scherm wordt een overzicht gegevens van alle sessies. Zowel de afgesloten als de nog lopende sessies zijn hierin zichtbaar.

Bij afgesloten sessies kan verder worden doorgeklikt naar de CDR die hiervoor is aangemaakt. Dit is het icoontje in de laatste kolom.

Filtering is ook weer mogelijk vergelijkbaar met het laders scherm. In het zoekveld kan gezocht worden op (een gedeelte van) de naam van de lader of het uid van het token.

De "Running only" switch zorgt ervoor dat alleen de nog lopende sessies worden getoond.

In dit scherm kan ook weer met "Load more" verder de lijst met sessies worden bewogen. Het klikken op een sessieregel zorgt ervoor dat het detailscherm van een sessie wordt geopend.