Om uw gebruikersaccountgegevens bij te werken, volgt u deze stappen:

1. Selecteer "Instellingen" in het menu, dat zich direct onder uw avatar bevindt

2. Bewerk de velden in het scherm met gebruikersgegevens volgens de gewenste wijzigingen.
  3. Nadat u de noodzakelijke updates heeft gemaakt, klikt u op de knop "Opslaan".
  4. Als u uw wachtwoord heeft aangepast, ontvangt u een e-mail.

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, navigeer dan naar het inlogscherm en klik op de link "Wachtwoord vergeten". Volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Opmerking: Nadat u de instructies die naar uw e-mail zijn verzonden heeft gevolgd, kunt u inloggen op uw account met uw nieuwe wachtwoord.