Webhooks bieden een manier om gegevens van het Longship-platform naar uw bedrijfsplatform te verzenden. Alleen een Tenant-beheerder kan een webhook maken.

Let op: De webhook die wordt gegenereerd voor een Organisational Unit (OU) zal alleen gegevens leveren die verband houden met die OU. Wanneer een webhook wordt gemaakt op het hoogste OU-niveau, worden alle gegevens van de Tenant geleverd op de URL die u opgeeft.

Aan de rechterkant kunt u relevante gegevens in- of uitschakelen.

Event types
Triggers when
Starten sessie:Wordt geactiveerd wanneer een transactie wordt gestart op een oplader.
Bijwerken sessieWordt geactiveerd wanneer een transactie nieuwe metingen ontvangt.
Sluiten sessieWordt geactiveerd wanneer een transactie wordt gesloten of wanneer een nieuwe transactie wordt gestart op dezelfde connector.
Operationele status
Geeft de wijzigingen weer in de status van een oplader of connector.