In dit scherm wordt een overzicht gegeven van alle sessies. Zowel afgesloten als lopende sessies zijn zichtbaar. Voor afgesloten sessies kan er verder worden doorgeklikt naar de bijbehorende CDR door te klikken op het icoontje in de laatste kolom.

Filtering is ook mogelijk, vergelijkbaar met het laderscherm. In het zoekveld kan gezocht worden op (een gedeelte van) de naam van de lader, uid of contract-ID van de token, of het ID van de sessie.

Daarnaast kan er gezocht worden op sessies binnen een bepaalde periode, sessies die nog actief zijn of sessies die niet geautoriseerd zijn.

In dit scherm kan ook met de optie "Load more" meer sessies worden opgehaald die aan de filtercriteria voldoen. Door te klikken op een sessieregel wordt het detailscherm van de sessie geopend.