Als u een laadpaal uit uw systeem wilt verwijderen, is dat mogelijk. Ga naar het gedeelte "Laadpalen" om een overzicht te krijgen. Daar ziet u drie puntjes aan de rechterkant van het scherm. Klik op de puntjes om uw laadpaal te deactiveren. Gedeactiveerde laders kunnen worden teruggevonden door "uitgebreid zoeken" te selecteren en vervolgens "inactive only" aan te vinken. Houd er rekening mee dat u een lader alleen kunt verwijderen als deze niet aan een locatie is gekoppeld. Als de laadpaal die u wilt verwijderen aan een locatie is gekoppeld, verwijder deze dan eerst van de locatie.