Een Organisational Unit (OU) is een functie op ons platform waarmee u uw organisatie kunt opdelen in verschillende eenheden. Dit kan worden gedaan door naar de "Configuratie" tab te gaan en vervolgens "Organisatiestructuur" te selecteren. De OU's worden weergegeven in een hiërarchische folderstructuur, waarmee u uw laadpalen, locaties en gebruikers kunt groeperen.

Deze functie is handig om verschillende business units of locaties van elkaar te scheiden en alleen de voor die unit relevante data te tonen. Het is belangrijk op te merken dat OU's alleen naar "beneden" kunnen kijken in de folderstructuur en niet naar "boven".

Wanneer u een OU heeft toegevoegd, kunt u verschillende velden invullen, waaronder "Basics", "Financials" en "Extern". De informatie die u toevoegd aan financials and external komt terug in de verschillende exports of via de API. Dit kan handig zijn om losse OU's die een gemeenschappelijke deler hebben, zoals een netwerkaansluiting, toch onder één noemer te kunnen krijgen. Zie hier voor meer informatie.

Door een laadpaal te selecteren bij "Laadpalen" in het menu kunt u een laadpaal toevoegen. Zie hier meer informatie.