Onder het kopje "Algemeen" kunt de naam van uw organisatie aanpassen in het portaal. Dit kunt u later nog aanpassen.

Daarnaast vindt u hier uw Tenant Secret, dit is het wachtwoord dat op willekeurige wijze is gegenereerd voor uw organisatie. Ook vindt u hier twee verschillende URL’s. Om te kunnen verbinden met het Longship platform heeft u zowel één van deze URL’s als de Tenant secret nodig. Hier vindt u meer informatie over het installeren van uw laadpalen.