Onder “Appearance” kunt u de vormgeving van ons portaal aanpassen om het beter aan te laten sluiten bij uw bedrijf. U kunt het logo aanpassen dat in het portaal wordt weergegeven, de kleuren selecteren die u wilt gebruiken en een subdomein instellen met bijvoorbeeld de naam van uw organisatie.

Als u uw logo heeft veranderd, maar hetzelfde blijft op uw scherm verschijnen, kan dit mogelijk te wijten zijn aan uw cache. U kunt uw cache wissen; het proces hiervoor verschilt per browser. Voor Microsoft Edge kunt u op F12 drukken en vervolgens "Open DevTools" selecteren. Daarna kunt u met de rechtermuisknop op de refresh knop van de browser klikken om "Clear cache and hard refresh " te selecteren. Dit lost het probleem meestal op.