Onder het kopje "Configuratie", "Algemeen" en door vervolgens bovenin op "Roaming" te drukken, kunt u uw “Country Code” en “Party ID” toevoegen die samen uw nieuwe Operator ID vormen. Het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen, omdat het niet gemakkelijk is om deze code later te wijzigen. Voor meer informatie over operator ID's en de juiste registratie klik hier.

Location Prefix

In het vakje location prefix kunt een standaardcode invoeren die als suggestie wordt gebruikt wanneer u een nieuwe locatie met laders toevoegt, dit wordt gebruikt om administratie sneller te laten verlopen en het locatie ID automatisch te voorzien van een unieke prefix.

Website & Hotline Phone Number

Via de OCPI en OICP protocollen wordt automatisch uw (bedrijfs)website en telefoonnummer gedeeld met uw roaming partners. Vul deze hier in.