Om u te helpen uw laadpalen te monitoren, biedt ons platform de mogelijkheid om "monitoring groepen" te creëren onder het tabblad Monitoring. Met deze functie kunt u meldingen ontvangen via e-mail of webhook wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, zoals fout- of statuscodes.

Hoe Monitoring Groepen in te stellen

1. Navigeer naar het Monitoring Tabblad:

Ga naar het tabblad Monitoring en klik op "Toevoegen".

2. Geef Uw Monitoring Groep een Naam:

Kies een geschikte naam voor uw monitoring groep.

3. Selecteer de Organistion Unit (OU):

- Selecteer de OU waarvoor u deze monitoring groep beschikbaar wilt maken.

4. Voer Meldingsgegevens in:

- Geef het webhook-adres en/of e-mailadres op waar u de meldingen wilt ontvangen. U kunt beide opties kiezen als dat nodig is.

5. Selecteer Foutcodes:

- Kies zoveel van de vooraf ingestelde foutcodes als u wilt uit het menu.

6. Wijs een of meerdere Laadpalen of OU's toe:

- Selecteer één of meerdere laadpalen of één of meerdere OU's die u in deze monitoring groep wilt opnemen.

Door deze stappen te volgen, kunt u uw laadpalen efficiënt monitoren en tijdig meldingen ontvangen over eventuele problemen of statusupdates.