Een van de opties die ons platform biedt voor het valideren van UID's (laadpascodes) is het toevoegen van een UID aan een lokale tokengroep. Hierdoor kunt u tokens 'whitelisten', zodat uw laadpaal de kaart direct herkent en begint met laden. Meer informatie over het autorisatieproces vindt u hier.

Wanneer u 'Autorisatie' selecteert in de portal komt u in het scherm 'Local groups' scherm. Hier kunt u lokale groepen beheren en door 'Toevoegen' te selecteren, kunt u een nieuwe groep aanmaken.

1. Hier kunt u de naam en Organisatie-eenheid (OU) selecteren voor personen die de tokengroep kunnen aanpassen.
  2. U kunt handmatig UID's toevoegen en deze een naam geven. Meestal ontvangt u een UID die bij uw pas hoort van de Mobility Service Provider (MSP). Als u niet weet wat uw UID is, kunt u uw kaart bij uw laadpaal swipen en het UID uit de 'Message Log' van uw laadpaal halen (zie hier voor meer informatie).
  3. U kunt tokengroups zowel voor OU's als voor individuele lader instellen. U kunt hier één of meerdere OU's selecteren. Wanneer u kiest voor OU's dan zullen de UID's die u invult gewhitelist worden voor iedere laadpaal die onder deze OU valt.
  4. Ook is het mogelijk om uw UID's te importeren vanuit een CSV-bestand. Let op: zorg ervoor dat de UID's in het juiste formaat zijn, zodat ons platform ze correct kan lezen.