In dit scherm is een overzicht beschikbaar van alle laders die ooit verbonden zijn geweest. In de lijst kan gezocht worden naar een specifieke lader door de naam of een gedeelte van de naam in te voeren in het zoekscherm en vervolgens op het vergrootglas te klikken.

Onderaan de lijst met laders bevindt zich de "Load more" link. Door hier op te klikken worden een volgende batch met laders uit het systeem opgehaald en getoond.

Advanced search

Als u meer geavanceerde zoekfilters wilt gebruiken kunt u op Advanced search klikken.

De advanced search stelt u in staat om extra zoekfilters toe te voegen zoals Connectiviteit, Operational status of Inactive only. Op deze manier kan snel gezocht worden naar bijv. laders die niet verbonden zijn of die een "Faulted" status hebben. Zie hier hoe u een lader kan verwijderen.

"Add Charger"

Normaal gesproken wordt laderinformatie direct beschikbaar zodra een lader is verbonden en een BootNotification heeft gestuurd. Met de "Add" knop naast de zoekbalk kunt u handmatig een lader toevoegen. Door laadpaal gegevens handmatig in te voeren, zal de lader alvast beschikbaar zijn in de lijst. Daarnaast kan in het "Add" scherm ook gemakkelijk achterhaald worden met welke URL de lader verbonden moet worden. In het veld Charger Provision Url bevindt zich (verborgen) de exact URL die in de lader ingeprogrammeerd kan worden zodat deze op de juiste manier verbindt. Meer over het verbinden van een laadpaal kan gevonden worden op de Laadpalen verbinden met EVesto pagina.